ЦСКА планира да откаже помощ от сдружението "ЦСКА Завинаги" при реконструкцията на сектор Г, информира "Тема Спорт". Дружеството проведе есемес кампания за набирането на средства за трибуната. Идеята бе със събраните пари да се закупят седалки и те да бъдат предоставени на клуба. Привържениците изпратиха малко над 16 хиляди съобщения, всяко от които носеше по 1 лев за кампанията. ЦСКА обаче няма намерение да се възползва от помощта на сдружението. Червените желаят да реконструират сами сектор Г със собствени средства и най-вероятно ще откажат седалките от дружеството.

Клубът вече разполага с всичко необходимо, за да проведе ремонта на трибуната и той ще започне до края на седмицата. Основната цел е да бъде завършен преди началото на следващия сезон. Избрана е фирма изпълнител а и необходимите средства са налице.

Все още няма положително развитие около въпроса с безвъзмездното отстъпване на базата от страна на държавата. Ръководството води разговори с отговорните фактори, но няма решение в полза на ЦСКА.

Същевременно изграждането на втория терен за ДЮШ продължава, като в началото на следващата седмица ще започне и поставянето на тревното покритие. Паралелно върви и работата по съблекалнята. Очаква се малкото игрище да е готово до началото на май. След това ще започне изграждането и на най-големия терен.