Бразилският нападател на Левски Жеан Карлош бе изключително доволен след срещата. „Радвам се, че вкарах гол в официалния си дебют за Левски. Много исках това да стане и ето, че се случи. Сега се чувствам отлично. В началото на мача бях притеснен, но след това се отпуснах.

Все пак това бе първата ми среща в шампионата. Невероятно е да чувам как публиката скандира името ми”, радваше се Жеан Карлош след победата над Черноморец с 2:1.

„Хубаво е, че ни подкрепят толкова много хора от трибуните. Искам в следващите мачове да има още повече”, пожела си бразилецът.

*
Даниел БОРИМИРОВ: „Грешките, които допуснахме трябва да бъдат коригирани занапред. Стремя се във всеки мач да изпълнявам задачите си, а кой е лидера вие ще прецените. Радвам се, че след влизането ми в игра успяхме да обърнем развоя на срещата в наша полза. Ще играем мач за мач до края на първенството. Надявам се ЦСКА да губят точки. Всичко е възможно.”

*Георги ПЕТКОВ: „Радвам се, че успяхме да победим. В такива мачове винаги е трудно, тъй като има напрежение.”

*Георги СЪРМОВ: „Амбициран съм да докажа качествата си и да се боря за титулярното място. Благодаря на феновете, които ни подкрепиха срещу Черноморец. Важното е, че постигнахме победа. Не мога да кажа дали сме очаквали те да ни поведат, но определено очаквахме труден мач.”