Сериозно мениджърско присъствие имаше снощи на "Лудогорец Арена" за първия двубой на българския отбор в Шампионската лига, пише "7 дни спорт". Агенти от няколко страни гледаха футболистите на Стойчо Стоев, които представляват в пъти по-голям интерес за чуждестранни клубове, отколкото играчите на Дюделанж.

Съгледвачи на отбори от Германия и Франция наблюдаваха голаджията на шампионите Роман Безяк. Както е известно, от няколко месеца словенецът представлява сериозен интерес за някои отбори от Бундеслигата. Собственикът на българския първенец Кирил Домусчиев обаче уверено обяви, че няма да продава една от звездите си. Бизнесменът иска минимум 5 млн. евро за словенския голаджия, който реализира 6 попадения в Лига Европа през миналия сезон.

Малко изненадващо обаче снощи нямаше представители на украинския шампион Шахтьор. Грандът от Донецк от няколко месеца гледа Жуниор Кайсара. Десният бек на Лудогорец е разглеждан като отлична опция за тима от Украйна, а освен това е още по-привлекателен заради това, че получи и български паспорт наскоро. На стадиона в Разград снощи беше и помощник-треньорът на националния отбор Радослав Здравков. Асистентът на Любо Пенев в представителния тим гледаше българските национали, на които заложи Стойчо Стоев. Здравков следеше изкъсо играта на Владислав Стоянов, Светослав Дяков и Йордан Минев. Другите футболисти от националния не играха - Златински и Чворович останаха извън групата.