Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов призна, че няма как да преобрази отбора за толкова кратко време. Специалистът разкри, че настроението в съблекалнята на "червените" е било минорно след дебютния му мач срещу Локомотив (Сф) за Купата през седмицата.

„На първо време няма какво да се лъжем, отборът трудно може да бъде променен за толкова кратко време. Физически не сме добре подготвени, ако нямаш кондиция, не може да издържиш 90 минути в едно темпо. Играе се 45-60 минути и след това става мъка. След мача с Локо Сф настроението бе минорно и трябва да се работи с тези момчета. Беше ни нужна победа, но важното е да се върви напред", заяви Радуканов на днешната си пресконференция.

„Какво да кажа за Локо (Пд). През седмицата нямаха мач, взеха си трите точки срещу Локо Сф, направиха равен с Литекс. Имат много предана публика, Стефан Генов работи много правилно, уважавам ги и предполагам че ще имаме тежък мач. Бандаловски и Платини тренират, Крачунов също, но по-важно е неговото здраве, няма да рискуваме. Към 14:30 часа ще е ясен титулярният състав. Костадин Стоянов е в групата, нищо че не е играл отдавна. Ще разберете дали ще играе", подчерта треньорът на ЦСКА.

„Гледах мача на Челси и Стяуа снощи, доволен съм от начина, по който се развиват румънците. Преди време, когато Стяуа отстрани ЦСКА, получих много упреци, но виждате сега те къде са. Виждате на какво ниво е Стяуа  сега, за съжаление това не може да се каже за нас. Те се надиграваха с европейския шампион",  продължи Радуканов, който коментира и шанса за промени в щаба си.

„Дали Методи Деянов ще влезе в моя екип, заедно с Радостин Станев като треньор на вратарите, още не знам. Засега не мога да кажа, във вторник ще разберете кой ще е треньор на вратарите, засега остава Оливър Ковачевич", завърши Радуканов.