„Белаид на инжекции с Лудогорец в Разград", пише вестник „Тема спорт" в един от водещите си материали. Специалисти от клиника в Мюнхен увериха щаба на Левски, че състоянието на Аймен Белаид е добро и няма да се налага каквато и да е хирургическа интервенция. Тунизиецът бе за консултации в чужбина в понеделник, а от вчера отново тренира на „Герена".

В момента Белаид се готви по специална програма, а от треньорския щаб му спестяват част от натоварванията. Целта е те да бъдат увеличавани постепенно и Аймен да бъде готов за титуляр срещу Лудогорец. Двубоят е в събота от 21:00 часа. Футболистът е заявил, че иска да започне срещата и ако трябва, ще играе срещу разградчани на инжекции. Белаид взе участие невъзстановен в първите два кръга срещу Ботев (1:1) и Литекс (2:2).

Това е добре, защото Стойчо Стоев отново е затрупан с кадрови проблеми. Той пак няма да може да използва капитана Веселин Минев. Левият бек получи червен картон при домакинството на Литекс (2:2) и е аут за Лудогорец. Белаид ще трябва да замени именно Минев в титулярния състав.

Причината е, че юношата Мики Орачев се намира в слаба форма и треньорът не иска да го пуска във визитата на шампионите. Това означава, че в центъра на отбраната ще си партнират австриецът Максимилиан Карнер и младокът Деян Иванов.