Нападателят на Левски Валери Божинов разкри голямата си амбиция за следващия сезон, а именно - победа срещу ЦСКА. Бившият национал отново подчерта, че иска да остане на „Герена" поне още един сезон, в който ще търси успех на вечния съперник.

„В кариерата си съм побеждавал много големи отбори, сега искам да бия и ЦСКА. Този сезон не стана, но дано през следващия се получи. В момента настроението е отбора ни не е добро, но това е нормално. Имаме желание, но когато победи липсват, настроението не е на ниво. Ние сме част от най-големия български клуб, целта ни е да печелим, а не се получава", заяви Валери в интервю за „Дарик".

„Сега ни остават само мачове за чест. Искам да постигна нещо с Левски, но няма как да се случи тази година. Запалих се по Левски, няма как да не бъде така. Това е много голям клуб, най-големият в България", подчерта още нападателят.

„В момента ни липсва организация. Дано в отбора дойдат точните хора за следващия сезон и се направи добър отбор. Не знам дали ще остана, защото не съм наясно дали следващият треньор ще ме иска. Моето желание е да остана", напомни отново Божинов.

„Във феновете не се съмнявам. Сигурен съм, че ще организират страхотен празник за юбилея. Всички, които обичат и вярват в Левски, трябва да дойдат на стадиона. Организацията ще е невероятна", завърши той.