Старши треньорът на Берое- Петър Хубчев остана доволен от видяното по време на срещата между Берое и Гурник (Забже), завършила с победа 3:2 за „заралии".

„Получи се много здрав мач. Хубаво е, че всичко беше в рамките на правилата. Мисля, че това ни е най-здравият мач досега в зимната подготовка. Доволни сме от някои от футболистите на проби, а от други - не. С някои ще разговаряме и ако се съгласят на нашите условия сигурно ще останат при нас. С някои ще се разделим", коментира треньорът на Берое пред клубната телевизия.

„Ако гледаме мача днес мисля, че сме в добро състояние, но момчетата са много изморени. Знаем за това. Съзнателно е. Имаме тук още един мач, в който ще сме още по-изморени. Но най-важното е че нямаме контузени и на този етап тренираме както трябва."

„Нямам абсолютно никакви забележки към старанието в тренировките. И преди казахме и сме се разбрали - ако трябва няма да привличаме нови хора. Тези, които сме тук, трябва да бъдем максимално концентрирани и подготвени. В това отношение комплимент към отбора - момчетата тренират максимално. Най-важното е да са здрави."