Президентът на Славия Венцеслав Стефанов планира да продаде две от звездите на тима. Жереми Манзоро ще бъде трансфериран в отбор от руската Премиер лига до дни. Неговата съдба ще последва и Карлос Фонсека, който през есента бе под наем в казахстанския Иртиш. Новината разкри мениджърът, отговарящ за сделките - Мирчо Димитров.

„Ако всичко е наред, двамата ще са подписали с новите си клубове до края на 2015 г. Славия вече продаде един свой играч - Фернандер Касай, които парафира с казахстанския Тобол", разкри Димитров пред "Меридиан Мач".

Именно той стои зад назначението на Александър Тарханов за нов треньор на Славия.

„Много руски милионери са готови да инвестират в българския футбол. Но искат да има руснаци за треньори. Заради това сега пред Славия се отваря една отлична възможност. Когато доведох Грозни от Спартак Москва в Левски „Лукойл" бе готов да инвестира на „Герена". Това щеше да стане факт, но Лафчис напусна президентския пост. След това имаше вариант Грозни да се върне при „сините", но не искаше да работи с Батков. Нека си спомним и „Газпром". През лятото доведох на преговори с Лудогорец Виктор Гончаренко. Нещата обаче не се получиха и в момента той е помощник-треньор на ЦСКА (Москва), а скоро ще и старши", завърши Димитров.