Гриша Ганчев е от популярните български лица в бизнес средите, които зорко пазят личния живот на семейството си обвит в мистерия.

Без много шум във вторник един от най-богатите мъже в България стана дядо на момиченце. Това обаче е само половината от сензацията. Милионерът от село Микре имал и друга внучка, вече на почти 2 години, родена също така в абсолютна тайна, пише „Уикенд".

Новата господарка на сърцето на известния си дядо се е родила в понеделник срещу вторник, малко след полунощ. Докторите Николов, Лачев, Трайкова и Иванова от клиниката на родните ВИП-ове „Свети Лазар" са изродили втората дъщеря на сина на Гришата, Данаил, и снаха му Паолина, узна „Уикенд" часове след щастливото събитие.

 

Момиченцето е с идеални мерки - 2730 грама и 49 сантиметра. До редакционното приключване на броя обаче все още нямаше яснота как ще се казва втората внучка на бившия борец, собственик на футболен клуб „Литекс", търговец на горива и захар, производител на натурални сокове и китайски джипове.

Последния месец родителите водили ожесточен спор как да кръстят дъщеричката си, който очевидно не е приключил с примирие и след нейното раждане.

Новината за втората му внучка заварила 52-годишния дядо в бизнес среща. Вълнението от това чувство обаче не било непознато на олигарха. Оказа се, че преди 2 години, през лятото на 2013 г., Данаил и Паолина са го направили дядо за пръв път, отново на внучка.

Това събитие обаче е преминало под пълно публично и медийно затъмнение. Един-единствен регионален сайт на ловешка околия е споменал преминаването на бизнесмена в отбора на дядовците и то защото служител от офиса на „Литекс Комерс" издънил за почерпката, която гордият баща Данаил спретнал да подчинените си.