Мениджърът от английски тип Георги Иванов-Гонзо най-сетне проговори по темата Димитър Димитров Херо. Припомняме, че специалистът отказа да поеме „сините", обвинявайки за това  именно легендата на вековниците.

Гонзо заяви, че е изключително обиден от думите на доскорошния си приятел. Ръководителят директно обвини Херо в лъжа, изричайки своята версия по възникналия скандал.

В края на своето изказване, той обяви, че Левски преговаря с няколко специалиста за овакантения треньорски пост в столичния гранд. Сред кандидатите има както български, така и чуждестранни наставници. Името на Стойчо Стоев обаче не бе споменато.

„Аз съм много обиден и огорчен от това, което направи Херо. През тези 5 -6 месеца, имах постоянен контакт с него. Той ме засегна по доста теми. Бил е в течение на всичко, което се случва в клуба. Не забравяйте, че по негово настояване, Петър Колев бе помощник-треньор в Левски и му е разказвал всичко от „кухнята".

„Предложих на Херо още октомври месец,  Левски да му плати апартамент в София и да бъде близо до отбора. Смятам, че е некоректно и грозно това, което той направи. Нямаше да му отговоря, но аз съм спортен-директор и съм длъжен да го направя".

„Не съм с лоши чувства към него, но щом той не е станал старши-треньор, явно  така е трябвало да бъде.  Херо октомври замина в Холандия на разноски на клуба, за да гледа футболисти. След като се върна не ми е  предоставил никакъв списък с играчи,  с които да преговарям.  Не смятам, че трябва да влизам в повече полемики.  Апелът на собственика бе да запазим достойнството на Херо. Бил съм три пъти в Бургас, за да се срещна с него. Бил съм и в Пловдив, и във Варна. Имахме множество срещи, нещо абсолютно различно от казаното от него вчера".

„Времената в Левски са трудни. Работим здраво, защото трябва по някакъв начин да стабилизираме клуба. Вчера  имах среща с Херо  14:30, но той не дойде. Казал е на собственика, че няма да поеме отбора. Разговаряме с няколко треньора,  ще разберете кой ще води тима, когато му дойде времето.  Има и българи, и чужденци. Не коментирам Стойчо Стоев."

Изказването на Гонзо бе малко преди започването на традиционния коледен мач между Левски и отбора на привържениците "София-Запад".