Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев получи лично от Кристиано Роналдо фланелката му след загубата с 0:4 на "Сантиаго Бернабеу" от Реал (Мадрид).

Българският шампион отпадна от надпреварата със спечелени 4 точки, а след последния съдийски сигнал играч номер едно в света направи подарък на бившия играч на Черноморец.

Капитанът на Реал буквално секунда преди края на срещата просна на земята Терзиев с бомбен шут от пряк свободен удар. Родният национал остана да лежи на земята, докато не пристигна лекарският екип на "орлите".

Седмицата на Реал отиде да види дали неговият противник е по-добре, а на влизане в тунела му даде своята фланелка. Терзиев също даде своята на Роналдо, след което двамата си пожелаха успех преди да се разделят в тунела на "Бернабеу".

„Това са футболисти от световна класа и наистина е тежко, особено с ранния червен картон. Иначе е удоволствие да играеш пред толкова много хора."

„Това остава за цял живот - че съм играл на Сантиаго Бернабеу. Това остава спомен. Много хора се стремят към това, но малко остават", завърши Терзиев