Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обвини Черноморец, че давали пари срещу "белите". Старши-треньора на бургазлии Димитър Димитров-Херо заяви следното по темата:

"Не искам да коментирам повече изказванията на Венци Стефанов. Не искам да падам на неговото ниво. Ние няма­ме пари за заплати, камо ли за друго. Смешно е. А даже и да бяхме дали, не виждам нищо лошо в това. То е за стимули­ране за победа, а не да играят такива мачове като... Но по­вече не ми се говори, навлиза­ме в една плоча, която няма край", лаконичен бе специалистът пред "Тема Спорт".

Иначе сериозномениджърско присъствие се очаква днес на стадиона в Любимец. Интересът към футболисти­те на Черноморец е основно от Турция и е породен от не­ясното бъдеще на акулите. Мениджърите от южната ни съседка ще опитат да се въз­ползват, изкушавайки играчи­те с добри лични условия.

В полезрението им са попадна­ли Карлос Фонсека, Джереми Манзоро, Симеон Райков и Милчо Ангелов. В чисто игро­ви план без никакви сериозни кадрови проблеми ще бъдат днес акулите. След изтърпени наказания за натрупани жълти картони се завръщат Траян Траянов и Венелин Филипов, което ще реши проблемите на бургаз­лии в защитен план.