Президентът на Лудогорец Кирил Домусчиев все още е в екстаз от подвига на отбора си. Босът не скри, че не е спал цяла нощ след класирането в групите на Шампионска лига и обяви, че очаква нови успехи от отбора. Домусчиев добави, че реалната цел е 3-ото място в групата, което ще гарантира участие в Лига Европа.

„Аз мисля, че това нещо ще остане в световната история. Чувствам се и щастлив, и уморен. Не можах да спя цяла нощ, просто не можах да заспя. Все още ме държи адреналина. Чувствам се щастлив. По форумите пишело Моци президент и да му се дава български паспорт, което е хубаво. И нас ни направи известни. Все пак Лудогорец е български отбор, навсякъде се говори за България. Моци си е гарантирал при нас до пенсия работното място. Той е легенда на клуба и е човек, който дава много. Гарет Бейл и Роналдо не са ги опазвали почти никой бранител, така че недейте да очаквате от Моци кой знае какви чудеса ", заяви Домусчиев пред БТВ.

„Ние не се плашим от предизвикателствата. В крайна сметка затова сме се борили, за да влезем в Шампионската лига и да играем с грандовете и да ги докараме в България. Колкото се може повече хора да видят любими футболисти, треньори и т.н. След като те не могат да отидат, грандовете ще дойдат тук. Ще играме всеки един мач, както си играем нормално. Много по-голямо е напрежението, когато си фаворит в даден мач. Разликата между Реал Мадрид като играчи, финанси и история с нас е от земята до небето. Но на нас не ни пречи да се пробваме и да се учим от големите. И миналата година, когато бяхме в Лига Европа, не ни даваха големи шансове, но се класирахме първи. Вярвам в момчетата и треньорите и смятам, че ще направят всичко най-малко да сме трети в групата, за да продължим в Лига Европа".

„Притеснения има - дали няма да финишираме със 17, 18 или 20 гола. Тези големите отбори стават все по-силни с годините. И разликата от един клуб от такова естество и Източна Европа е доста голяма", каза Домусчиев.