В Левски стиснаха зъби и (засега) приемат без катаклизми седмия пореден мач без победа над ЦСКА, пише "Труд". Разбира се, потресът е подобаващ и на вчерашната тренировка царяха наведени глави. Но например няма глоби, няма отстранени от състава. Ще има обаче промени в титулярите.

Тръгнаха дори твърдения, че Валери Божинов ще бъде информиран да си търси нов отбор, след като пазарът е отворен до края на август. От "Герена" отрекоха. Напълно вероятно е обаче най-голямата "синя" звезда да остане на пейката в следващите 2 мача.

За Вечното дерби се планираше Бож да е резерва, но контузията на Валери Домовчийски промени плановете. Опитният нападател също страда от травма, но не се скри от мача, а излезе с №86 да играе на обезболяващи.

Нови играчи засега не се предвиждат, колкото и отборът да страда в центъра на защитата и от липсата на таран. Решеният месечен бюджет за заплати (200 000 лв.) е препълнен. Всяко ново попълнение още ще постави Левски под ударите на УЕФА.

Клубът е под мониторинг, защото наруши финансовия феърплей - харчи доста повече, отколкото печели. Наличието на "валутен борд" блокира трансферите. Но управата мисли по въпроса и не е изключена изненада към края на август.