17-годишният юноша на Лудогорец Денислав Александров ще пътува с отбора за Испания, където от утре започва вторият зимен лагер на шампионите.

Атакуващият футболист е един от най-големите таланти в школата на разградчани, като направи силни мачове в младежката Шампионска лига, но така и не успя да отбележи гол. Той дори игра за мъжкия отбор на "орлите" в мач за Купата на България.

Александров, заедно с двама свои съотборници при младежите - Олег Димитров и Веселин Любомиров - изкараха целия лагер в Турция, но Георги Дерменджиев е взел решение за Испания да пътува само Денислав. Утре сутрин шампионите летят за Малага, откъдето ще се насочат към градчето Естепона, край което ще бъдат настанени.

Другата промяна в групата, сравнена с тази в Турция, е липсата на вратаря Милан Борян, който се раздели с клуба. На място в Испания към отбора ще се присъединят Браян Ангуло, който лекува контузия, и Юнес Хамза, след края на участието му в турнира за Купата на Африканските нации.

Лудогорец ще изиграе пет контроли в Испания. Първата проверка на разградчани е на 25 януари срещу германския Унион (Берлин), а след това са мачовете срещу Риека, Спартак (Москва), Днипро и Динамо (Киев).

Лудогорец се прибира в България на 8 февруари.