Станаха ясни съперниците и във втория сблъсък от програмата на седмата поредна бойна гала вечер, организирана от най-успешната ММА-организация в последните две години - TWINS MMA.

Атрактивното шоу ще се състои на 02.10 в традиционната вече за серията надпревари зала "Христо Ботев".

На ринга в столицата един срещу друг ще се изправят Стоян Димитров и Анатоли Григоров. Битката е в категория до 93 килограма.

Ето и подробностите за двамата бойци:

Стоян Димитров е с основен стил борба, вицешампион по бойно самбо. Подготвя се в столичния клуб TWINS MMA, тренира с редица световни и европейски шампиони. След като по убедителен начин стана номер едно в аматьорския ММА, премина при професионалистите, където от 5 мача записа 5 победи. Някои от двубоите му бяха определени като "Мач на вечерта". Поради тежка контузия остана вече година и половина без записана среща. Сега се връща отново в клетката и е решен да покаже предишното си ниво.

Срещу него ще се изправи Анатоли Григоров, с ръст от 185 см и бойно тегло 93кг. Шампион на аматьорски ММА в категория до 93кг. Успоредно с ММА , Анатоли тренира бокс и борба. Той е представител на боен клуб "Сила" (Враца). След успехите си на аматьорския ринг е решен да продължи победната си серия и при професионалистите. За реализирането на тази му цел му помагат всички негови съотборници и треньорския екип, в лицето на Цветомир Пановски и Николай Цветков.

Очаквайте всички подробности по темата и всеки следващ потвърден сблъсък от TWINS MMA 7 в Topsport.bg!