Няма как ЦСКА да изчезне от футболната карта на България, когато в момента всеки един в клуба е с огромно червено сърце. Доказателство за това е страхотен жест, който са направили от треньорското ръководство на тима, футболистите, хората от администрацията и всички служители. От Стойчо Младенов през Вальо Илиев, Марто Петров, Емо Гъргоров и останалите до... портиера на стадион "Българска армия" - всеки доброволно се е съгласил последната му заплата да бъде забавена, за да бъдат покрити спешни задължения по получаването на лиценз, разбра Topsport.bg от наш източник в клуба.

По този начин ръководството използва повече от 200 000 лева, които отидоха за превод към хората от дългия списък, публикуван на сайта на ЦСКА преди дни. Както е известно, "червените" платиха повече от 1 000 000 лева. Повече от половината средства от тази сума пък дойдоха от бизнесмена Петър Манджуков, закупил си акции от "Лира" 600 000 на стойност 1 лев. Самият той заяви, че го е направил с основна цел да помогте за получаването на тапията. Останалите 200 000 лева са намерени от Александър Томов.

С оглед този жест от страна на всеки един в ЦСКА, излезлите вчера информации, че футболистите недоволстват и притискат ръководството да им изплати час по-скоро премиите за една от многото победи над Левски през този сезон, изглеждат повече от несериозни.