Васил Божков не е отхвърлил напълно възможността да спаси ЦСКА. Все още има шанс бизнесменът да се върне на "Армията". Той обаче има едно много важно изискване преди да направи тази крачка - клубът да получи базите на концесия за минимум 30 години.

Един от най-богатите българи вече дори е разговарял с човек, който да се заеме с реконструкцията на стадион „Българска армия" и на базата в Панчарево. Ако все пак базите бъдат отдадени на концесия, то в плановете на Божков за треньор влиза Любослав Пенев, а за директорски назначения се спрягат имената на Илия Илиев и Стефан Орманджиев. Ел Голеадор бе в четвъртък вечер на „Армията", където говори над час с пресаташето на ЦСКА.

Иначе Божков се срещна с новите шефове на „червените" Ивайло Манджуков и Милко Георгиев в началото на седмицата. Събитието е било инициирано от неговия син Антон, който почти не пропуска мач на любимия си ЦСКА.

Феновете на 31-кратните шампиони следят внимателно ситуацията и подготвят масови протести, при положение, че се вземе решение клубът да банкрутира. Дали ще започне процедура по фалит, би трябвало да стане ясно в следващите дни.