Тунизиецът Юнес Хамза е все по-близо go трансфер в Стяуа, пише "Тема спорт". Шампионът на Румъния е в напреднали преговори с Лудогорец за правата на нападателя, твърдят медиите в северната ни съседка.

Според изданията босът на стелистите Джиджи Бекали лично води разговорите, като е близо до финализиране на сделката. 29-годишният таран пък вече се е разбрал с тима от Букурещ за личните си условия. Хамза бе изваден от състава на Лудогорец преди заминаването на тима за Австрия.

Той бе обявен за ненужен от новия треньор Бруно Рибейро. В момента играчът се подготвя самостоятелно в Разград, чакайки развръзка около трансфера в Стяуа. За една година в Разград Юнес записа 33 мача във всички турнири и вкара едва 5 гола.

Той обаче така и не успя да си спечели статут на твърд титуляр. Очаква се Стяуа да плати прилична сума за правата на Хамза, чийто договор с Лудогорец изтича през лятото на 2017. Според медиите в Румъния стелистите ще дадат 500 хиляди евро за тарана. Освен Хамза ненужни при зелените се оказаха още Христо Златински и Себастиян Ернандес.