ЦСКА записа втора поредна победа в "А" група. "Червените" се наложиха изключително драматично с 3:2 над Берое, а победното попадение бе дело на Маркиньос в 93-ата минута. Преди това два гола за столичани вкара Спас Делев, а точни за гостите от Стара Загора бяха Велев и Йорданов.

Двата отбора изиграха изключително слабо първо полувреме, през което головите положения липсваха. Далеч по-интересен бе мачът след почивката. Още в 49-ата минута гостите откриха резултата. Разписа се Стефан Велев, който наказа груба грешка в отбраната на домакините. С неадекватната си намеса в положението се отличи Фабрицио Грило, който вместо да атакува нападателя на Берое реши да покрива вратата на "червените".

ЦСКА можеше да изравни в ответната атака. Сашо Тонев бе изведен отлично, но останал очи в очи с Карамфил Илчев стреля в тялото на вратаря. Момчетата на Милен Радуканов продължиха да атакуват и заслужено изравниха резултата в 57-ата минута. Маркиньос изведе Спас Делев на добра позиция и нападателят не сгреши - 1:1.

Натискът на ЦСКА продължи и в 72-ата минута столичани стигнаха до пълен обрат в мача. Данчо Минев намери отлично Спас Делев, който овладя добре топката в полето и с точен удар с левия крак за втори път матира Илчев - 2:1. Това обаче не бе всичко в мача.

11 минути преди последния съдийски сигнал резервата Евгени Йорданов се разписа за 2:2, след като бе оставен непокрит след изпълнение на корнер. Бившият таран на ЦСКА не се зарадва при попадението. Последната дума в мача бе за ЦСКА. В 93-ата минута Маркиньос се разписа със страхотен удар от свободен удар и донесе трите точки за ЦСКА.

ЦСКА - БЕРОЕ 3:2
0:1 Стефан Велев (49')
1:1 Спас Делев (57')
2:1 Спас Делев (72')
2:2 Евгени Йорданов (79')
3:2 Маркиньос (90+3')

СЪСТАВИ И КОМЕНТАР ПО МИНУТИ - ТУК!