Най-големият блян на всички в Левски е на път да се сбъдне. Испанският футболист на „сините" Антонио Аниете е близо до оставане в отбора и през следващия сезон, след като е дал принципното си съгласие да подпише нов договор при сериозно завишени условия,  пише в. "7 дни спорт". 

От клуба се надяват Аниете да парафира контракта си преди изиграването на финала за Купата на България срещу Черно море на 28 май, за да са спокойни „сините", че оферта в последния момент няма да накара футболиста да размисли. Надеждите, нищо чудно, да се окажат напразни и Антонио да изчака изиграването на двубоя за трофея, преди да вземе решение дали да преподпише с Левски. Евентуално спечелване на купата ще увеличи сериозно шансовете испанецът да остане на Герена, а както вече писахме, това ще означава и нов силен спонсор за отбора. В последните дни се завъртяха множество информации, че Аниете е желан не само от гръцки отбори, но и от любимия си Бетис, който е лидер в испанската Сегунда дивисион 6 кръга преди края на шампионата. След бърза проверка в медиите на Иберийския полуостров, които бяха цитирани като първоизточник на информацията, се оказа, че това е чиста спекулация.

Интересът на гръцкия АЕК, който вече е сигурен участник в елита на южната ни съседка от новия сезон, пък се свежда само до предварителен контракт със самия играч.

Най-големи се оказват мераците на борещия се за мястото си в Суперлигата на Гърция Платаниас, който в момента е на 3 точки над зоната на изпадащите. Самият Антонио обаче едва ли би се съгласил да напусне Левски, за да се бори за оцеляване в гръцката Първа дивизия.

Антонио Аниете се превърна в любимец на феновете на Левски и в най-важния футболист в схемата на старши треньора Стойчо Стоев. Испанецът е и голмайстор на цялата „А" група с 11 попадения. След гола, с който класира „сините“ на финала за купата, привържениците подеха инициатива по оставането на Антонио в отбора, като заляха профила му в социалната мрежа Фейсбук с молби за оставане.