Жребият за плейофите на Шампионската лига вече е факт! Като най-интересен се очертава сблъсъкът между Арсенал и италианския Удинезе. Домакин в първия мач ще бъде британският тим. Германският колос Байерн (Мюнхен), който е 4-кратен носител на трофея от Шампионската лига, ще спори с  тима на ФК Цюрих.

Като изключително равностоен се очертава и сблъсъкът между Твенте и Бенфика. Николай Михайлов и компания ще бъдат домакини в първия мач и ще се опитат за втора поредна година да играят в груповата фаза на турнира.

Сравнително любопитен се очертава и двубоят между Лион и Рубин Казан. Испанският Виляреал пък ще играе с Одензе. Датският тим далеч не е за подценяване, след като в третия квалификационен кръг отстрани гръцкия гранд Панатинайкос.

По програма първите плейофи ще се играят на 16 и 17 август. Реваншите са седмица по-късно. 10-те победители от двойките ще се присъединят към 22-та отбора, които вечет имат гарантирано място в турнира.

Жребият за груповата фаза в турнира ще бъде теглен на 24-ти август от 18:45 часа, отново в Нион. Финалът в турнира тази година ще се играе на стадион "Алианц Арена" в Мюнхен.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ III КВАЛИФИКАЦИОНЕН КРЪГ!