Треньорът на ЦСКА Христо Янев планира големи промени в стартовия състав за предстоящия мач със София 2010 от турнира за Купата на България, съобщава „Тема спорт".

Двубоят е утре от 18:30 часа на "Българска армия" и ще бъде предаван пряко по „Диема Спорт 2".

Титуляри за „червените" се очаква да започнат вратарят Анатоли Господинов, десният краен защитник Васил Попов, крилата Радой Божилов и Павел Головодов. За централни бранители ще се избира между Бранеков, Чорбаджийски, Грънчов и Кирил Динчев. Това означава, че шестима футболисти, играли за ДЮШ на ЦСКА, може да попаднат в стартовия състав.

На върха на атаката отново ще бъде отбелязалият два гола срещу Септември Костадин Хазуров, докато Преслав Йорданов ще остане резерва. Почивка ще получат Стоян Колев, Борис Галчев, Самир Аясс, Станислав Маламов и Александър Александров.

Янев най-вероятно ще заложи на привлечения от Локомотив (София )Иво Иванов в предмостието на отбраната. По левия фланг на защитата пък се очаква да действа дошлият от Миньор (Перник) Виктор Райчев. В групата ще попадне напълно възстановеният от контузия Петър Витанов, който през миналата пролет записа 4 мача за ЦСКА в „А" група.

Утрешният съперник на „червените" - София 2010, загуби първите си два мача на старта на първенството, като в неделя отстъпи с 1:4 при гостуването си на Чико Бяга.

Янев намекна за ротацията, която предстои по време на пресконференцията си след успеха над Септември.

В неделя от 18:00 часа ЦСКА приема на "Българска армия" Чепинец (Велинград) в мач от третия кръг на Югозападната „В" група.