Стадион "Българска армия" отново плаче за ремонт. Само две години след като бе изцяло подменена, отскоро тя започна да се разпада. Тогава ремонтът бе направен от бившия изпълнителен директор Георги Илиев-Майкъла, който шумно се хвалеше със свършената работа. Оказа се, че ремонтът далеч не е толкова качествен, колкото го представяше тогава Майкъла, съобщава "България днес".

Няколко от плоскостите над централния вход на "Армията" вече са паднали и на тяхно място са останали грозни дупки. В допълнение стърчат кабели, а за "красивата" гледка допринася и показващата се изолация.

"Ремонтът явно е правен с най-нискокачествените и евтини материали - коментират от Борисовата градина. - Съвсем скоро ще трябва да се прави нов, тъй като видяхме колко добре си е свършил работата Майкъла." По канцелариите на "Армията" отново са се появили и течове, които уж бяха дълготрайно спрени от Майкъла. Преди една година тогавашният треньор Стойчо Младенов пръв алармира за некадърния ремонт. "След ремонта на Майкъла в съблекалните слагаме кофи да не тече вода, като има дъжд", каза тогава Стойчо.

Година по-късно състоянието на стадиона става все по-лошо. А Майкъла продължава да твърди, че от ЦСКА му дължат стотици хиляди левове за свършената работа. На гледката се възмутиха и феновете, дошли в сряда вечерта да гледат победата с 4:1 над "София" за Купата на България."Фасадата се руши точно над нас - коментират недоволните запалянковци. - Под ресторанта постоянно минават хора, а и там е един от централните входове на стадиона. Ами ако падне някоя плоскост върху дете, тогава какво ще правим? Пак сигурно няма да има виновни."

Въпреки грозната гледка на входа на стадиона феновете на ЦСКА почти изпълниха сектор "А" на стадиона за мача със "София". Около 4000 души дойдоха на мача напук на делничния ден, прогнозата за дъжд и телевизионното предаване. Мачът ще се запомни с историческото постижение на 14-годишния Валентин Антов. Осмокласникът игра цял мач и в края дори получи капитанската лента на най-успешния български клуб.

"Трябва да има търпение към тези млади момчета, а пък и някои от тях идват след тежки травми - каза след победата треньорът на ЦСКА Христо Янев. - Всичко, което имам като изисквания, ще си го говорим с тях в съблекалнята. Важното е, че има много млади момчета, които идват отдолу и показват качества. Би било страхотно да излезем с 11 юноши, но трябва да сме реалисти. Трябва да постигаме резултати и хората затова са тук. Стараем се само да радваме публиката и колкото по-напред продължим за купата, толкова по-добре ще бъде. Валентин Антов заслужава аплодисменти за всичко в тренировъчния процес. Той дава всичко от себе си да се развива, в него има много футбол. Трябва търпение и внимание към него, защото сега се изгражда като характер. Искаме такава подкрепа във всеки мач и към него, и към всички. Във всяка насока давам съвети на играчите си, искам те да разберат, че съм бил на тяхното място допреди няколко месеца. Така искам само да им помогна да се развиват."