Изпълнителният директор на Левски по финасовите въпроси Константин Баждеков информира, че „сините” нямат намерение да извадят 500 000 лева за нападателя на Марек Еньо Кръстовчев.

„Никога не бихме дали толкова пари за играч, чийто договор изтича през лятото. Доколкото знам чрез хора, които контактуват с господин Йордан Андреев са му предадени нашите условия, при които бихме привлекли футболиста. Предполагам, че следващата седмица ще се проведе среща с ръководството на Марек, за да обсъдим нещата”, заяви финансистът на „сините”.

„Ние вече се видяхме с мениджърите на Кръстовчев и сме договорили личните му условия. Остава да намерим взаимно приемливо решение с господин Андреев и този трансфер да се осъществи”, завърши Баждеков.

На вчерашната пресконференция Мъри потвърди, че Кръстовчев още не е уреден за Левски. „Попитайте шефовете какво става. Те водят преговорите с Марек, а дали са се обаждали на Андреев, не знам нищо”, каза Стоилов.

В понеделник двата клуба отново ще преговарят за преминаването на Кръстовчев на „Герена”. Двете страни в петък се видяха, но не стигнаха до споразумение и по този начин шампионите не успяха да го картотекират за мача с Черноморец.