Индийският бизнесмен Прамод Митал излезе силно притеснен след срещата си с премиера Сергей Станишев и министъра на икономиката Петър Димитров. Собственикът на металургичния комбинат „Кремиковци" и ПФК ЦСКА АД беше потънал в мисли и не обърна никакво внимание на журналистите, които се опитаха да му зададат серия от горещи въпроси.

На последвалата пресконференция, на която присъства и Петър Димитров, индиецът мълчеше, гледайки в една точка. Тогава той отново отказа да коментира казусите „Кремиковци" и „ЦСКА". Според непотвърдена информация Прамод Митал трябваше да се види вчера и с Васил Божков. Срещата между двамата обаче е пропаднала.

Запознати твърдят, че индиецът искал час по-скоро да продаде всичко, каквото притежава в България, и да се махне от страната. Той бил категоричен, че не иска да има нищо общо с ЦСКА. Председателят на Надзорния съвет Александър Томов призна преди десетина дни, че от известно време насам Прамод Митал не дава пари на „червения" клуб.

Припомняме, че бизнесменът присъства само на 2 мача на ЦСКА при едногодишното си управление в Борисовата градина. И двете срещи се оказаха фатални за „армейците". През пролетта те загубиха с 0:1 вечното дерби с Левски, когато Христо Йовов вкара единственото попадение.

В началото на октомври ЦСКА отпадна драматично от турнира за купата на УЕФА след 1:1 на реванша с Тулуза. Французите стигнаха до така скъпоценния за тях гол в даденото от съдията шестминутно продължение.