Официалният сайт на Ботев публикува съобщение, в което уведомява, че сдружение "ПФК БОТЕВ" , което е правоприемник и носител на традициите на Ботев Пловдив, и е основен акционер в ПФК "Ботев" АД с 61% от акциите, набира нови членове.

Всеки желаещ да стане член на Сдружение "ПФК БОТЕВ" е необходимо да изтегли заявка за членство от сайта на Сдружението https://sbpfc.botevplovdiv.bg. След попълване на данните заявлението се изпраща на електронна поща sbpfc@botevplovdiv.bg. Важно е данните да бъдат попълнени коректно, тъй като по тях ще се поддържа с подателя!

Членският внос може да бъде подаден и по банковата сметка на Сдружението. За целта, като основание за плащане е необходимо да бъде вписано "Членски внос" и името на вносителя, за да се улесни максимално обработката на данните.

При желание за дарения, като основание за плащане се вписва "Дарение".

Годишният членски внос в Сдружение "ПФК БОТЕВ" е в размер на 200 лв. За нови членове сумата се плаща еднократно, а за активни членове съществува опция за плащане на две равни вноски по 100 лв, разясняват от електронната си страница „жълто-черните".

Банковата сметка на Сдружението е:

„ТЕКСИМ БАНК" АД

IBAN : BG57 TEXI 9545 1004 0180 00

BIC : TEXIBGSF