ЦСКА и Йордан Лечков се хванаха за гушите точно преди днешния мач на червените срещу Сливен. Двубоят е от 18.00 часа на „Васил Левски”, а двата клуба се изпокараха за пари. Като вицепрезидент на БФС Лечков дори заплаши, че ЦСК няма да вземе лиценз заради необслужен дълг към Сливен.

Ядосани от обвиненията, които според тях са напълно безпочвени, шефовете на ЦСКА наредиха на треньора Милен Радуканов да прави, да струва, но да качи Сливен поне на три-четири гола довечера. Ако победата е с голяма разлика, ще има допълнителни премии. Сумата ще нарасне, ако се стигне до „петица” – победа с 5:0.

От екипа на Радуканов са категорични, че няма да подценят аутсайдера, и се хвърлят с всичка сила.

Лечков и вчера заплаши ЦСКА с отнемане на лиценза за следващото първенство, ако до края на деня не бъдат преведени 420 хиляди лева в сметката. Парите обаче се превеждат по сметката на съдия-изпълнител, който от своя страна ги изпраща по сметката на НАП, за да покрива дългове на Сливен, казват от Армията. Лечков пък опонира, че ЦСКА е некоректен платец, и добавя, че дори неговият племенник Иван Стоянов е осъдил червените за две заплати. Това са пари, които халфът трябвало да получи от ЦСКА преди трансфера си в Алания (Владикавказ) в началото на миналата година, каза още Лечков.