Треньорът на Славия Иван Колев призна, че е останал изкл'чително разочарован от играчите си след загубата с 1:3 от Черно море.

„Няма какво да се оправдаваме. За съжаление днес видях отбора и отделни играчи в светлина, в която не ги познавах. Още в 20-ата минута исках да сменя 6-има, но това е невъзможно. Трябва да подходим по друг начин в подготовката, да се изчистят Авгиевите обори, защото по отношение на селекцията положението е изключително тежко", отсече Колев.

„Получихме два гола от статични положения и един с удар от 25 метра. Ако ние имахме майсторство, трябваше да спечелим този мач при така подредения в защита съперник. Славия не се сети да играе след 65-ата минута. Направиха се грешки, които не се виждат при юношеските отбори", заяви още треньорът на „белите".

„Дължим извинение на феновете, защото това е едно срамно състояние на Славия. Сегашните играчи нямат класа за тая работа. Аз може и да съм подходил грешно, защото искам майсторски отигравания. Такова ритане и гонене на топката Славия не помни в своята история", завърши ядосаният Колев.