Константин Папазов излезе с идея за едновременното спасяване на баскетболния Левски и волейболния ЦСКА.

Ексцентричният специалист гостува в TV7, където говори за проблемите на отбора му, които касаят и водения от Александър Попов волейболен тим на "армейците". Папазов с болка намекна, че агонията на баскетболния Левски е към своя край. Той обясни, че отборът му ще се запази в този си вид до края на месеца, след което не е ясно какво ще се случи поради безпаричието.

Сега Папазов измисли нов начин за спасението на клуба, след като преди месеци стори чудеса и заедно с феновете организира грандиозно шоу в "Арена Армеец", в което бяха събрани средства за довършването на сезона.

"Към днешна дата няма кой да помага. Постоянно правя опити, търся, но няма. Ако трябва да бъдем коректни към играчите, до 30 юли ще имаме отбор. В края на краищата тези играчи показаха страхотен морал. И ако ние не им дадем условия, те ще си тръгнат. Те доказаха, че Левски е нещо много велико", заяви Папазов.

"Хората ни помогнаха в един много труден момент. Пожелавам на всеки да изпита това, което изпитах аз в онези два часа в "Арена Армеец". Ние няма да оставим тима. Ще имаме юноши, но няма как с тях да играем във Висшата лига", обясни треньорът.

"Бюджетът на София е 75 милиона лева. Как може кметът на Монтана да прави чудеса... Всичко опира до добра воля на кмета. Толкова ли е трудно голямата софийска община да направи проект, да отпусне 450 хиляди лева за волейбола на ЦСКА, за когото се подписвам с две ръце, че ще има гарантирана шампионска титла със Сашо Попов, както и 450 хиляди за баскетболния Левски, който да живурка на 4-5 място.

Това са клубове с история, с най-много фенове. Ето, давам воле на Софийска община, да спасят ЦСКА и Левски. Хайде, направете го", отправи призивът Тити Папазов.