Треньорът на Пирин Неделчо Матушев призова феновете на „орлетата" за търпение след поражението с 0:1 от Берое.

„Феновете са прави да искат само победи, но не може един отбор да стане за 20 дни. Тепърва феновете трябва да подкрепят тия момчета, а не да ми искат оставката", коментира Матушев пред „Диема Спорт" след скандиранията по негов адрес.

„Не можахме да вкараме. Имахме нашите шансове, не можахме да се възползваме. Знам, че Берое е един здрав отбор, подходихме по здрави начин, представихме се достойно, не мога да обвинявам никого от момчетата. Шансът и късметът не бяха на наша страна, макар че имахме нашите положения. Градим отбор от един месец, стараем се в движение да го сглобим. В срещите досега отборът показва едно добро лице, но изтърваме положения, с които мачовете могат да завършват по друг начин", коментира Матушев.

„Има какво да се желае още от нашите футболисти, Маркиньос не е в оптимална форма, да се надяваме, че ще покаже качествата, които има. Не успяхме да оползотворим ситуациите, които имахме. Искам да виждам по-голямо желание, по-голяма агресия и повече концентрация пред гола. Знам какви са качествата на Якимов, работихме заедно в Локо (Пд)", подчерта Матушев.