ЦСКА постигна изключително гръмка победа във „В" група. „Червените" отнесоха Чепинец (Велинград) с 7:0 в мач от 3-ия кръг на аматьорското първенство. Срещата на „Българска армия" бе истинско зрелище за многобройните зрители по трибуните.

С по два гола се отличиха централния нападател в този мач Костадин Хазуров и 17-годишният талант Павел Головодов. Йордан Йорданов, Галчев  и Аясс добавиха по още едно попадение.

Гостите от Велинград изглеждаха повече от стъписани и трудно успяваха да организират атаки. Все си изработиха през второто полувреме златен шанс да отбележат поне един гол, но играч на тима изпусна сам срещу Стоянов.

Още в 7-ата минута на мача, ЦСКА получи шанс да вкара, след като Аясс бе повален в наказателното поле и главният съдия отсъди дузпа. Зад бялата точка застана Коце Хазуров, който не сгреши и направи 1:0. Две минути по-късно   Александров центрира от фаул, Хазуров засече с глава, оставен непокрит и отбеляза за 2:0.

В 12-ата минута Йордан Йорданов стреля от границата на наказателното поле и вкара топката в горния ъгъл на вратата. В 33-ата минута резултатът вече беше 4:0. Головодов засече с глава след грешка на защитата на гостите и покачи за домакините.

Шест минути по-късно Борис Галчев изпълни пряк свободен удар, прехвърляйки стената, а вратарят не помръдна за 5:0.

Шестото попадение падна в 50-ата минута, когато Головодов отправи умерен удар от границата на наказателното поле. Шест минути по-късно гостите пропиляха отличен шанс за гол след като Василев изскочи сам срещу Колев, но опитният вратар спаси.

В 85-ата минута Костадин Хазуров опита да намери Головодов, но топката стигна до Аясс, който с шут от 13-14 метра вкара седмия гол във вратата на противника.

КОМЕНТАР НА ЦСКА - ЧЕПИНЕЦ