Националният клуб на привържениците на Лудогорец излезе с декларация срещу bTV, където работи журналистът Димитър Тасев. Те се гневят на медията, която излъчи изявите им в Шампионската лига.

Ето пълния текст на декларацията без редакторска намеса:

"Ние, привържениците на Лудогорец, с цялото си уважение към журналистическата гилдия, медиите, които отразявате спортни събития и нашата голяма любов - футбола, искаме да Ви кажем нещо ясно и категорично.

Не приемаме начина, по който сме нападани от известно време в печатните и електронни издания. Всеки един от Нас е платен фен - ДА !!! На нас ни плащат момчетата на зеления терен, плащат ни с ЕМОЦИЯ, плащат ни със себераздаване във всеки един мач на нашия Лудогорец арена. Ние ви уважаваме, защото знаем колко е трудна вашата професия. Но за да я има нея, трябва да ни има Нас. Затова, уважавайте ни и Вие. Ние ходим на всеки мач с радост и спортен хъс. Ставаме все повече и това ни радва. Трябва да радва и Вас.

Уважаеми служители на bTV! С яростната си кампания можете да успеете да откажете един инвеститор във футбола, но не забравяйте, че това е единственият български отбор с шансове за групите на Шампионската лига! И този отбор Ви донесе достатъчно рейтинг през есента! Сега нашата реакция е просто да спрем да гледаме опитите за манипулации, с които обиждате дори децата на Разград!

С Уважение, НКП Лудогорец Разград!".