Христо Стоичков започна тази вечер решителна за връщането си в ЦСКА среща с новото ръководство. Очакваше се Ицо да се види в столицата с Александър Томов и Александър Тодоров, за да чуе намеренията им.

Според наш източник на преговорите са били поканени бившият депутат Емил Димитров и бизнесменът Краси Георгиев от кръга "Възраждане". Богаташи са готови да събират 2,5 милиона лева на сезон за ЦСКА, ако Камата стане президент на "червените". Става въпрос за близки до кръга "Възраждане".

Самият Стоичков заяви доста мъдро пред агитката в Хасковски минерални бани онзи ден, че ще проучи хубаво новите босове на "Армията", тъй като не иска през зимата да участва в нова акция по фалирането на клуба.

В същото време Александър Тодоров разкри за "Спортлайн", че не е изключено украинският олигарх Константин Жеваго и част от поредните купувачи на "Кремиковци" да участват във финансирането на ЦСКА. Металургичният комбинат беше продаден от няколко офшорки, като на бял свят излезе името на Кристиян Младенов, бивш член на управата на "Локомотив" (София).

На "Армията" се чу, че само част от "Кремиковци" ще бъде нарязан за скрап, като ще останат 4 печеливши производства. Имат ли купувачите връзка с Жеваго и Александър Томов, засега не е ясно. Украинецът запорира акциите на ЦСКА заради борч от 1,5 млн лева. "Титан" уж го плати, но според запознати Жеваго не е получил цялата сума.