Звездата на Левски Антонио Аниете остана изключително доволен от факта, че вече е лидер в голмайсторската листа на А група. Това стана факт, след като наниза два бързи гола в мрежата на Марек и изпревари Мартин Камбуров на върха. Испанецът вече е с 14 гола, а таранът на Локо Пловдив е с 13.

"Много съм щастлив, благодаря на треньора, че ми даде възможност да съм първи в тази листа. Това ме радва изключително много, че съм лидер в класацията. Благодаря на всички за това."

"Публиката, отношението ѝ към мен, любовта ѝ, са една от основните причини да съм лидер в голмайсторската листа. Няма как да не им благодаря", сподели Аниете пред Diema Sport.

Той влезе на терена в 58-та минута и не беше пожален от наставника Стойчо Стоев, въпреки че след само четири дни на "сините" им предстои финал за Купата на България с Черно море в Бургас. Испанецът можеше да получи контузия, но се опази.

"Най-добрият начин един футболист да не получи контузия, е да не мисли за това. Постоянното участие те пази от травми, просто трябва да си внимателен. И все пак, аз влязох с едно усещане, че трябва да съм по-внимателен", сподели още Аниете.

Накрая той сподели очакванията си за предстоящия мач с Черно море, както и за бъдещето му, тъй като договорът му с Левски изтича в края на месеца.

"Много пъти говорих вече за бъдещето си, не е сега моментът пак да се повтарям. Само искам да благодаря за всичко на привържениците, те са основната причина за головете ми. Не искам да пропусна и съотборниците си, които също са много важни с пасовете и играта си."

"Много важен мач ни предстои, това е един от най-важните моменти в моята кариера, все пак е финал. Със сигурност трябва и да завършим добре сезона, защото публиката ни го заслужава, виждам че са гладни за успехи", завърши Аниете.