Героят за Лудогорец от мача с Базел Йордан Минев говори за гола си за победното 1:0 в ефира на "Нова" телевизия и по други интересни теми.

"Мисля, че накрая пак ще сме шампиони ние. Ще наваксаме изоставането и всичко ще си дойде на мястото. Вече съм добре, еуфорията премина. Зарадвах се не толкова за парите, а затова, че направихме щастливи всички хора срещу Базел", сподели Минев.

"Аз още като поех топката, идеята ми беше да вляза навътре и да шутирам, такива са ми всичките голове - като не знам какво да я правя, бия и тя влиза. От 3 години нямам гол в официален мач, имам със задна ножица срещу Лудогорец в контрола. С ЦСКА имам един гол от много далеч пак", добави той.

На въпрос, дали го бъркат с брат му близнак Веселин Минев, Йордан отговори: „Като гостуваме някъде, много често ми казват Веско, по принцип ни бъркат."

А подходящ град ли е Разград за играчите на Лудогорец?

„Нашият отбор показа, че всеки може да вкара, всеки може да спасява. Гледаме много видео, треньорите анализират, до последно ни казват кой какво трябва да прави и е нормално като го изпълняваме да постигаме тези успехи", завърши Минев.