Поредният млад талант, който е влязъл в полезрението на Арсенал, е вратарят на втория тим ан Депортиво (Ла Коруня) Фабрисио. Стражът е сочен за един от най-големите таланти на Иберийския полуостров и е следен плътно от скаута на "артилеристите" Серхио Кагигао, който останал впечатлен от развитието на играча.

"Не е изненада, че Арсенал следи Фабрисио, защото и други клубове вече проявиха интерес към него. Ние обаче сме спокойни за него", се казва в официално обръщение от галисийския клуб.

Фабрисио е национал на Испания във възраст до 20 години, а в тима на Депортиво "Б" допусна едва 7 гола в 19 срещи. Договорът му изтича през юни 2010г., а самият той заяви, че е поласкан от факта, че Арсенал се интересува от него.

"Разбира се, че се радвам да чуя подобна новина, но все още Арсенал не е влязъл в контакт с настоящия ми клуб", заяви Фабрисио срлед мача с Виляреал в неделя. "От клуба казаха, че още никой не се е свързал с тях, но аз съм готов за всичко. Искам да играя с Депор в Примера, но ако се появи някое страхотно предложение, разбира се, че ще го обмисля сериозно. В момента Англия представлява голям пазар за млади испански играчи".