Босът на Стяуа-Джиджи Бекали обяви война на Лудогорец заради факта, че българският първенец привлече доскорошния му капитан Андрей Препелица, както и се опита да измъкне нападателя му Александру Кипчиу. Скандалният шеф обаче категорично отказа да пусне последния в Разград, а като контраудар вече преговаря с Юнес Хамза, за когото sport.ro написа, че е с двата крака в Стяуа.

Бекали мечтае за реванш срещу Лудогорец в плейофите на Шампионската лига. Неговият отбор се изправя във втория квалификационен кръг срещу шампиона на Словакия- Тренчин, докато „орлите" ще играят срещу първенеца на Молдова Милсами. Голямата болка на Джиджи Бекали е, че досега губи битките с Лудогорец и на терена, и извън него. Освен че отпадна болезнено от разградчани след изпълнение на дузпи преди година, той загуби и задочния двубой за подписа на Юнес Хамза.

Затова сега румънецът е готов на всичко да докара тунизийския таран на „Генча", като именно бившият голмайстор на Петролул трябва да вдъхнови Стяуа за така мечтания от Бекали сладък реванш срещу Лудогорец.