24 часа преди крайния срок няма внесен депозит в НАП за участие в тайния търг на марката на ЦСКА. Той трябва да се проведе в петък, но при липса на участници цената ще бъде намалена с 25%. При нов провал следва директно договаряне с желаещите.

Началната цена на търга е 3,6 милиона лева.

Гриша Ганчев е събрал на работна среща в неделя Пламен Марков и новия треньор Христо Янев, като още тогава им е обявил да се готвят за участие в Югозападната "В" група. В понеделник рано сутринта той се появи на стадион "Българска армия", за да огледа съоръжението. Положението не било толкова зле, както било описано пред новия собственик на отбора.

Един от спонсорите на отбора обяви, че твърдо остава верен на "червените". От "Спорт депо" съобщиха официално, че ще дадат екипировка "Лото" безплатно на ЦСКА, незивисимо от загубения професионален статут. Договорът за това бе подписан от Александър Томов преди няколко месеца.

Христо Янев е информирал капитана на ЦСКА Валентин Илиев, че няма да му е нужен. Гриша Ганчев предпочитал Александър Бранеков, който се скара жестоко с феновете, след като официално се отрече от "червените".

Първата контрола на ЦСКА ще бъде срещу плевенския "Спартак", като проверката ще бъде в Тетевен. Тимът заминава на лагер в планинското градче още в сряда сутринта. След това ще продължи на "Царско село". През това време ще бъдат направени опити да се оправят терените на "Българска армия" и "Панчарево".