Левски очаква тежки преговори с Антонио Аниете за новия договор на испанеца. Както „Меридиан Мач" съобщи, а след това и директорът Георги Иванов потвърди - „сините" стартират разговори за подновяване на контракта, който изтича в края на сезона. Левски трудно ще изкуши с пари Аниете.

Според източници от „Герена", испанецът вече има солидна оферта от чужд клуб, откъдето му предлага 300 000 евро годишна заплата. „Сините" няма как да си позволят подобна сума и заради това ще атакуват Аниете с различни бонуси и клаузи.

От Левски готвят да отстъпят на Антонио около половината от трансферните му права. Иначе казано, ако играчът преподпише, ще получи до 50 процента от парите при бъдеща своя продажба. Очаква се до месец да стане ясно дали Антонио Аниете ще остане на „Герена" и след лятото.

„Сините" водят и преговори с Роман Прохазка, с когото е далеч по-лесно да се споразумеят. Все още не се знае дали Левски и Владимир Гаджев, който също е с изтичащ договор, въобще ще стартират преговори за нов контракт.

Междувременно стана ясно, че днес Управителния съвет на Левски ще заседава отново извънредно. Причината пак е европейският лиценз на клуба, който продължава да е под голяма заплаха.