Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че в момента не може да гарантираха класиране на тима в Топ 4 и Шампионската лига догодина. „Сините" започнаха кошмарно сезона във Висшата лига и след десет кръга заемат незавидното 15-то място във временното класиране с едва три победи и пет загуби.

В събота Челси приема Ливърпул на „Стамфорд Бридж", а според информациите в Англия, при нова загуба за лондончани, Моуриньо ще загуби работата си.

„Не мога да обещая, че ще се класираме в Топ 4. Челси е голям клуб. Това е клубът, в който сам избрах да дойда. Клуб, който чувствам по специален начин, с респект", коментира Моуриньо.

„Ливърпул е голям клуб. Манчестър Юнайтед е супер голям клуб. Миналия сезон Ливърпул не спечели нищо и не успя да се класира за Шампионската лига, но продължават да бъдат голям клуб. Преди две години Юнайтед не се класира за Шампионската лига, дори и за Лига Европа, не сечели нищо, но и те продължават да бъдат чудовищен клуб. Това е футболът", каза още португалецът преди сблъсъка с Ливърпул в събота.