01:00 КРАЙ НА ЛЕТНИЯТ ТРАНСФЕРЕН ПАЗАР!

00:00 Фиорентина привлече Майка Ричардс от Манчестър Сити под наем за един сезон.

23:44 Клубовете от английската Висша лига са похарчили общо над 800 милиона паунда за нови играчи. Абсолютен рекорд!

23:23 Според последните информации, Арсенал и Манчестър Юнайтед са си стиснали ръцете за трансфер на Дани Уелбек. Нападателят ще стане "топчия" срещу 16 милиона паунда. По всяка вероятност контрактът ще бъде за 4 години.

22:57 Според информация от Холандия, Клаас-Ян Хунтелаар е на път за Лондон, за да подпише с Арсенал....

22:41 След комичния провал с трансфера на Биабиани, Милан договори атакуващия полузащитник на Аталанта Джакомо Бонавентура. "Росонерите" ще платят за него 7 милиона евро.

21:51 Манчестър Юнайтед потвърди трансфера на Дейли Блинд, който идва от Аякс срещу 18 милиона евро.

21:51 Съндърланд привлече за един сезон под наем от Интер Рикардо Алварес.

21:34 ОБРАТ! Арсенал отрекоха информациите, че Уелбек е минал медицински тестове в клубната база. Трансфер може и да няма......

21:32 Според "Дейли мейл", Арсенал ще заплати 18 милиона паунда на Манчестър Юнайтед, ако иска да вземе Уелбек за постоянно.

20:41 Сериозен гаф на Милан! Считаният за сигурен трансфер на Биабиани е на път да пропадне. Причината - Дзакардо (който трябваше да премине в Парма като част от сделката) е отказал условията, предложени от Парма. Към този момент трансферът пропада!

20:20 Арсенал и Манчестър Юнайтед се разбраха за трансфера на нападателя Дани Уелбек. Той ще играе на "Емирейтс" под наем за един сезон. Арсенал ще заплати за наема 6 милиона паунда.

20:00 В Манчестър Юнайтед Фалкао ще получава рекордните 346 000 паунда на седмица! Той ще носи фланелката с №9.

18:45 Хъл Сити счупи трансферния си рекорд, след като заплати 12 милиона паунда за уругвайския нападател Абел Ернандес, който идва от Палермо.

18:33 Алесио Черчи премина медицински тестове в Атлетико Мадрид и подписа договор за 3 години!

18:00 КПР отправи оферта на стойност 10 милиона паунда на Ливърпул за Фабио Борини. Мърсисайдци приеха офертата. Остава футболистът да каже думата си.

17:15 Българският вратар Николай Михайлов премина в скромния турски клуб Мерсин. Михайлов е подписал договор за 2 години.

16:16 Милан продаде един от най-големите си талант Браян Кристанте на Бенфика.

15:40 Реал (Мадрид) официално обяви трансфера на Чичарито!

15:14: Петър Чех остава във Висшата лига, но е твърде вероятно да премине в Куинс Парк Рейнджърс! Предстоят преговори между двата тима.

15:08 Изключителна сензация в Лондон! Джърмейн Дефоу е основен вариант за нов централен нападател на Арсенал

14:51 Кристъл Палас привлече шотландския национал Джеймс МакАртър от Уигън срещу 7 милиона лири

14:44 Рома очевидно продължава с подсилването в отбрана. Според "Скай Спорт Италия" римляните са догворили защитника на Нюкасъл Мапу Янга-Мбива.

14:39 Дилема пред Фреди Гуарин: Валенсия или Зенит?

14:32 Елдер Пощига е на крачка от това да направи пореден трансфер в своята кариера. Новият му клуб се очертава да бъде Депортиво (Ла Коруня)

14:16 Поредно ново попълнение акостира на "Сан Сиро". Това е фланговият състезател на Парма- Джонатан Биабиани. В замяна, "пармалатите" ще получат ненужния бранител Кристиан Дзакардо както и неизвестна трансферна сума

14:00 Отборът на Арсенал е преложил 40 млн. евро за Марко Ройс. Очаква се отговорът на Борусия (Дортмунд).

13:35 Нападателят Стефан Счепович отказа да премине в шотландския Селтик, който продължава да търси още един атакуващ футболист до затварянето на трансферния прозорец

13:25 Последни детайли около преминаването на Дани Уелбек в Тотнъм. Арсенал обаче подготвя финален опит, за да привлече английския национал.

13:15 Чичарито премина успешно медицинските изследвания в Реал (Мадрид)!

13:01 Монако вече търси заместник на Радамел Фалкао. Френските богаташи са се спрели на Роберто Солдадо, който към днешна дата играе лондонския Тотнъм

12:47 Майка Ричърдс е във Флоренция, за да договори преминаването си във Фиорентина

12:44 Всички големи медии в Англия - "Би Би Си", "Сън", "Мирър", Дейли Мейл" и т.н. потвърдиха, че Фалкао е договорен за Манчестър Юнайтед. Според тях обаче колумбиецът ще играе под наем на "Олд Трафорд". "Дейли Мейл" разкрива, че "червените дяволи" ще платят 12 милиона паунда, за да имат Фалкао до края на сезона. Той ще получава по 200 000 седмично. Остава само нападателят да премине медицински прегледи

12:42 Майнц 05 взе още един класен конкурент на Тодор Неделев - Йонас Хофман от Борусия (Дортмунд). Халфът ще играе в клуба като преотстъпен

12:34 Исканият румънски нападател от Левски-Александру Йоница няма да играе на "Герена". Стрелецът е предпочел офертата на кипърския АЕЛ (Лимасол), където ще играе под ръководството на родния специалист Ивайло Петев.

12:23: BBC твърди! Фалкао преминава в Юнайтед!

12:00 Финален щурм на Манчестър Юнайтед за Артуро Видал. „Червените" ще предложат близо 50 млн. евро за правата му на Ювентус.

11:46 Нов слух за Фалкао: Медиите в Англия разпространиха информацията, че за ранния следобед има насрочен чартър от Манчестър за Ница. Според слуховете самолетът трябва да вземе Фалкао, който по всяка вероятност ще продължи кариерата си в Манчестър. Дали обаче това ще бъде в Сити, или в Юнайтед?

11:43 Алваро Негредо е все по-близко до преминаване във Валенсия. Очакванията са, че „гражданите" ще се подсилят с нов стрелец и неговото име трябва да бъде Радамел Фалкао

11:39 Ливърпул и Съндърланд са близо до сделка.Уругвайският бранител Себастиан Коатес ще заиграе под наем в редиците на „черните котки"

11:18 Ненужният в редиците на Манчестър Юнайтед-Ник Пауъл ще доиграе сезона при новаците от Лестър.

11:15 Александре Лаказет най-вероятно ще бъде поредният френски футболист, който може да подсили Нюкасъл.

11:11 Том Клевърли също може да стане жертва на чистката в Юнайтед. Желаещи да се възползват от услугите му са Евертън и Астън Вила

10:49 Холандският национал Тоби Алдервейрелд ще играе под наем в Саутхямптън. До момента той бе част от испанския шампион Атлетико (Мадрид).

10:38 Джърмейн Дефоу е пред напускане на ФК Торонто от МЛС. Ексцентричният нападател иска да се завърне във Висшата лига, като вариант пред него е Хъл Сити.

10:36 Майка Ричърдс изненадващо може да провали преминаването си в Съндърланд, тъй като е получил изгодна оферта от италианския Фиорентина.

10:35 Ливърпул продължава търсенето на нов резервен вратар. Въпреки преговорите със Серхио Ромеро, мърсисайдци водят паралелни разговори и с бившия страж на Барселона-Виктор Валдес

10:20 Разпродажба в Щутгарт! „Швабите" ще се опитат да се разделят с четирима ненужни футболисти. Това са : Вилиам Квист, Рафаел Холцхаузер, Карим Хагуи и Серджан Сарарер

10:03 Монако ще се опита да засили своята офанзивна мощ, купувайки звездата на Крузейро-Рикардо Гуларт. Към този момент обаче, евентуална сделка е далеч от осъществаването.

9:49 Сериозна борба за Дани Уелбек! Съндърлан, Арсенал и Тотнъм до последно ще се борят за подписа на английския национал, който е нежелан в родния си клуб Манчестър Юнайтед.

9:45 Сделка от немския пазар. Слободан Медойевич вече е играч на Айнтрахт. Той преминава в тима от Волфсбург срещу сумата от 1,64 млн. евро

09:17 Френският талант Адриен Рабио е все по-близо до трансфер в Рома. За това признаха и шефовете на настоящия му клуб ПСЖ.

08:56 Защитникът на Тотнъм Езекиел Фрайърс е пред трансфер в Кристъл Палас.

07:55: Фиорентина преговаря с бранителя на Манчестър Сити Майка Ричардс.

07:48 Новото попълнение на Милан Марко ван Гинкел пристигна в Милано. Холандецът ще играе при "росонерите" под наем от Челси.

07:17: Освободеният от Динамо (Москва) румънски халф Георге Флореску се завърна в родината си и подписа с Астра.

07:04 Хърватският национал Милан Бадел премина от Хамбургер ШФ във Фиорентина.

06:54 Информациите, свързани с Радамел Фалкао, следват една след друга. "Гардиън" твърди, че Арсенал и Манчестър Сити са готови да платят 70 млн. евро за колумбиеца, но в същото време в родината на нападателя са убедени, че той ще премине в Манчестър Юнайтед срещу сумата от 65 млн.