Финансовият благодетел на Локомотив (Пд)-Христо Крушарски изрази увереност, че „смърфовете" ще спечелят голямото градско дерби срещу Ботев. Също така богаташът говори пред колегите от „Тема спорт" относно изграждането на тренировъчната база в Говедарци и реновирането на стадион „Лаута".

„Очаквам победа. Готови сме за старта на пролетния дял и се надявам да го покажем още в първия ни мач. Иначе целта ни е място в златната среда", заяви Крушарски.

„Изграждането на базата ни в Говедарци върви с пълна пара, само снегът малко ни пречи там. Изходните работи са завършени. Чакаме да се стопи снегът и започваме настилката. Иначе на „Лаута" нещата са още в начална фаза. Концесията е изтекла, водим разговори за по-бързо решение на въпроса. Виждате, че централният терен на стадион „Локомотив" не е в добро състояние. Трябва да се ремонтират и помощните игрища и те са в окаяно състояние. На „Лаута" въобще не може да се води подготвителен процес. Търсим варианти по най-бързия начин да подпишем договор, за да може да работим както трябва", добави