Съвсем скоро Лудогорец мо­же да има нов треньор, пише вестник „Мери­диан Мач". От лагера на шампионите ве­че водят преговори с няколко имена, които евентуално да за­менят младия спе­циалист при отпада­не от Слован. Чашата на търпението на ше­фовете на „орлите" преля в Братислава, където Лудогорец за­губи по изключител­но глупав начин спе­челения мач.

След края на миналия сезон собственикът на клу­ба Кирил Домусчиев вдигна жълт картон на Петев. След изгубената Суперкупа на България картонът стана оранжев, а в момента вече е поч­ти червен. Чака се само реваншът в Раз­град. Ако Лудогорец продължи, извелият тима до 2 титли на България треньор ще остане на поста си. Ако отпадне - разд­ялата е неизбежна.

Не е тайна, че от ръководството на шампионите вече го­вориха с Димитър Димитров-Херо. Той обаче отказа по лич­ни проблеми. В мо­мента в България няма друг треньор, който да отговаря на профила на Лудого­рец. А двамата най-успешни - Станимир Стоилов и Стойчо Младенов, са заети. Заради това най-актуален изглежда ва­риантът с нов тре­ньор - чужденец.

Преди няколко дни Домусчиев   се    е срещнал с кмета на Свищов Станислав Благов. Заедно с тях е бил и треньорът Стойчо Стоев. Те обаче са коментира­ли варианта новакът в „Б" група да стане сателит на Лудогорец. От доста време насам Кирил Домусчиев желае да пома­га на още един от­бор, в който да се обиграват младите футболисти на шам­пионите.