Наставникът на ЦСКА Павел Дочев бе любезен да даде интерво за "Топспорт", като говори за новия нападател Килиън Шеридън и предстоящите мачове срещу Видима Раковски и уелския ТНС.

"Шеридън пристигна и започва тренировки, той няма да играе в Севлиево, тъй като трябва да дойде жълтата му карта, за да бъде картотекиран. Очаквам да играе срещу ТНС. Не се притеснявам от президента на уелския тим и неговите закани, нормално е да казва подобни неща, защото иска да надъха отбора си", заяви Дочев.

"За нас сега е по-важно да победим в Севлиево, защото този мач е изключително важен не само за 3-те точки, но и от психологическа гледна точка. При победа ще забравим двете загуби до момента, а и срещу ТНС ще дойде повече публика", добави Дочев.

"Не ме притеснява, че мачът от Лига Европа е променен за 21:30 часа. Донякъде това е по-добре с оглед на жегите. Надявам се да се разберем с общината за метрото, за да може феновете ни да го ползват и да не се притесняват от късния час на двубоя. Коце Стоянов се подготвя индивидуално, а за съжаление не можем да ползваме Акуаро и Галчев поради наказания. Минев все още се възстановява, но ще може да бъде в групата за мача срещу ТНС", завърши специалистът.