Христо Стоичков е изявил готовност да се върне в ЦСКА. Той е споделил това след поредица от разговори с Александър Тодоров, последният от които е бил вчера по обяд. Тодоров е поканил Стоичков да се върне на "Армията" и е получил позитивен сигнал, че това може да се случи. До вчера обаче не бе известно точно на каква позиция Христо може да стане част от ЦСКА. Ясно е обаче, че има и разговори и желание от двете страни това да се случи.

В същото време стана ясно, че Георги Илиев-Майкъла, Венцислав Живков и Георги Павлов приключват с директорския си пре­стой на "Армията". Първите двама бяха изпълнителни директори, а Павлов се водеше шеф на търговския отдел. Той бе на косъм от линч по време на неделния протест на феновете на ЦСКА, които го нападнаха с ре­дица въпроси.

В интерес на истината Майкъла се надява да остане, но шансовете за това са близки до нулата.

Емил Костадинов пък подаде молба за на­пускане преди седмица и едва ли ще бъде възстановен на работа отново. На всички е пределно ясно с какво са свързани престои­те на Костадинов в клуба и само много сил­но лоби може да го върне обратно в ръководството на ЦСКА.