Руският гранд Локомотив (Москва) ще наблюдава изкъсо изявите на Никола Вуядинович по време на утрешня финал между двата отбора. „Червените" и „железничарите" от руската столица се изправят един срещу друг на четиристранния международен турнир в град Пего, където ЦСКА е на подготовка от няколко дни.

Хора от спортно-техническия щаб на Локо са се свързали със Стойчо Младенов и са отправили молба черногорският защитник да играе колкото се може повече време, за да може да бъде наблюдаван от треньора на руснаците Рашид Рахимов. Наставникът на лидера в родната „А" група обаче не може да гарантира участие на Вуядинович, тъй като бранителят от няколко дни се възстановява от контузия и не е тренирал пълноценно на последните тренировки. Локо (М) има интерес към Никола още от миналата есен, след срещите на ЦСКА с Омония и Тулуза от турнира за купата на УЕФА.

Междувременно организаторите на турнира в Пего преместиха началния час на финала. Двата тима излизат един срещу друг утре от 16,30 часа, а не както бе обявено преди това в 21,00 часа. Екип на Евроспорт 2 и част от организаторите прецениха, че късният начален час е рисков, а и няма да дойдат много хора на трибуните. От телевизионния канал обявиха, че със сигурност ще излъчат срещата пряко, а преди нея ще се състои и финалът за трето и четвърто място между Аустрия (Кернтен) и Унирея (Урзичени).