Треньорът на националния отбор по самбо - Росен Димитров бе гост в студиото на Topsport.bg. Близнака говори по редица теми, като не пропусна и тази за пробива на първенеца на България - Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Както Topsport.bg писа, планираната гала вечер по смесени бойни изкуства TWINS MMA 7, чийто основен организатор е именно Димитров, бе преместена с ден напред - от 01.10 на 02.10 като жест към единствения ни футболен отбор в Лигата на шампионите.

Ето какво сподели Близнака по темата:

„Нормално беше да направим този жест. Няма някой, който да не може да оцени всичко, което постигна Лудогорец. На нас нищо не ни костваше смяната на датата, тъй като става дума за само един ден, а и до началото на галата има доста време.

Пробивът на шампиона на България в Лигата е впечатляващ. Това е постижение, което ще се помни дълго време. Видяхте какво направиха срещу отбор от ранга на Ливърпул. Няма да е пресилено да се каже, че можеха да се поздравят и с крайния успех на „Анфийлд". Бяха изключително близо до точката.

Личеше си, че Лудогорец е готов за този пробив. Видяхте какво направиха и срещу Стяуа, в срещата, която бе решаваща за класирането в групите. На Моци трябва паметник да му вдигнат в Разград. Този човек наистина бе извънземен в срещата.

Дано постиженията и добрите резултати на отбора продължат и занапред. Не разбирам много от футбол, признавам си, но едно е сигурно - всички ще подкрепяме Лудогорец, в деня преди бойната ни гала".

Повишава ли се кредитът на доверие на българите към родния ММА - вижте мнението на Близнака ТУК!