ЦСКА възнамерява да уволни дисциплинарно чешкия вратар Томаш Черни. Ръководството е твърдо решено да се раздели с вратаря заради отношението му към клуба. Столичани имат причини да изгонят Черни, но не пожелаха да разкрият какви точно са те. Чехът не се е явил на следобедното занимание вчера, което е един от доводоите.

Преди малко повече от седмица на стража му бяха преведени 85 хиляди лева, натрупани от неизплатени заплати. Любопитното е, че въпреки това от ЦСКА са му предложили нов договор при доста добри условя. Черни обаче е предявил много високи финансови претенции към клуба и постоянно е отлагал финалното си решение. В крайна сметка ръководството се е ядосало на вратаря и е прекратило разговорите.

Футболистът е вбесил до такава степен щаба, че е било взето решението той да бъде изгонен от ЦСКА. Очаква се това да стане факт в следващите няколко дни. "Червените" нямат намерение да разчитата на Черни.

29-годишният чех акостира на "Армията" през 2012 година и изигра 49 мача за тима, преди да изпадне в немилост и да остане на пейката за сметка на Райс Мболи.