Анхел ди Мария е най-новият футболист на Пари Сен Жермен. Френският шампион може да се похвали с подписа на поредната звезда. Състезателят мина медицинските тестове и в сряда сутринта ще бъде представен официално като играч на тима.

Аржентинецът прекара няколко часа в частната клиника на собствениците в Катар. Веднага след това той се качи на самолета за Франция, за да може да е на линия за официалното си представяне в сряда.

Ди Мария даде и първото си интервю като играч на ПСЖ. В него той обяви, че най-голямото му желание е да помогне за доброто представяне на тима в Шампионската лига.

"Много съм щастлив, че съм играч на Пари Сен Жермен. Това е голям отбор, който знам, че печели всичко във Франция. Знам, че това е много важно, но сега трябва да се представим на много високо ниво и в Шампионската лига".

"Там има едно препятствие, наречено четвъртфинал, което е изключително трудно и трябва най-после да се преодолее. Ще дам всичко от себе си в услуга на новия си отбор и се надявам да стигнем възможно най-далеч в Шампионската лига", сподели Ди Мария малко преди заминаването си за Франция.